Despre noi

Află mai multe despre istoricul firmei noastre

De la o idee la o companie de succes!

Înființată în anul 1998, SC ISTRATE COM SRL, este o firmă cu capital privat integral ce își desfășoară activitatea în domeniul transportului rutier de marfă. Pe lângă transport intern si international, societatea desfășoară și activități legate de logistică, antrepozitare, distribuție, atât cu camioane proprii, cât și cu camioane subcontractate.

În anul înființării, societatea a demarat activitatea cu o singură camionetă, ajungând în anul 2019 să dețină un parc atuo format din 75 de autovehicule. Creșterea exponențială a flotei s-a dovedit a fi o necesitate, pentru a ține pasul cu evoluția mediului de afaceri specific și pentru a păstra standardul de calitate, receptivitate, flexibilitate al companiei.

Filozofia noastră

Credem cu tărie că afacerea noastră va crește o dată cu creșterea afacerilor colaboratorilor noștri. Ne place să credem că serviciile noastre crează conexiuni, punând în mișcare alte afaceri și viziuni.

În acest domeniu este foarte important ca transportul să se realizeze la prețuri corecte, folosind cel mai eficient traseu posibil și cele mai noi tehnologii pentru a reduce timpul de așteptare pentru client.

Valorile care ne ghidează sunt: respect, inovație, siguranță. Acestea ne ajută să construim relații durabile și încredere cu fiecare partener.

Flota noastră

34 capete tractor Mega

Dispunem de 34 capete de tractor Mega care sunt folosite în transport de mărfuri generale, ADR, băuturi, anvelope etc

41 capete tractor normale

Dispunem de 41 capete de tractor normale care sunt folosite în transport de mărfuri generale, ADR, băuturi, anvelope etc

54 semi-remorci

Dispunem de 54 semiremorci care sunt folosite în transport de mărfuri generale, ADR, băuturi, anvelope etc

Lăsăm cifrele să vorbească

Evoluție număr camioane
Evoluție număr angajați
Evoluție cifră de afaceri